Bezpečnost potravin v EU

Anna Michalčáková

Bezpečnost potravin v EU Zpátky ke kořenům

rok vydání: 2018
počet stran: 49
vazba: brožovaná

Více informací

Bezpečnost potravin dnes zdaleka neznamená jen to, že v obchodě seženeme potraviny, které potřebujeme a které nám nezpůsobí žádné zdravotní potíže. Potravinová politika obsahuje několik podkategorií, které je nutné zajistit, aby potraviny byly bezpečné, a v úvahu je nutné brát vnitřní i vnější rozměr. Tedy jak je politika utvářena v EU a jaký vliv to má na třetí země.

Studie pracuje s principy konzervativně-liberální pozice, spočívající v liberalizaci obchodu, deregulaci legislativy a dlouhodobé udržitelnosti produkce.

Zpracováno pro nadaci New Direction, z jejíchž webových stránek si publikaci můžete stáhnout.




sdílet na twitteru sdílet na facebooku sdílet na linkedin sdílet na google plus odebírat newsletter